Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 
Izleti    
EnglishDeutschItaliano

KRK TOUR, IZLETI BRODOM, PLITVIČKA JEZERA, KANU SAFARI, ISTRA TOUR, BRIJUNI, POSTOJNSKA JAMA, VENECIJA


 KRK TOUR

Upoznat ćete kulturno povijesnu baštinu grada, posjetiti Franjevački samostan na otočiću Košljunu, kao i Vrbnik, gdje možete kušati gastronomske poslastice - domaći sir i vino.

 IZLETI BRODOM

Krk, Rab, Opatija, Crikvenica, vožnja oko otoka, panorama.

 PLITVIČKA JEZERA
Cjelodnevni izlet

Smještena u dubokoj šumi, Plitvička su jezera jedna od najljepših prirodnih fenomena u svijetu. Šesnaest jezera, spojena međusobno s 92 slapa, ukomponirana su u slikoviti okoliš. Plitvička jezera postala su nacionalni park 1949. godine, te se od 1979. nalaze na UNESCOvoj listi svjetske prirodne baštine. U atrakciju parka uključene su nekoliko špilja kao i raznolika flora i fauna. Cjelodnevni izlet parka s vodičem traje oko dva i pol sata, uključujući izlet brodom kao i šetnju po parku. Pridružite nam se na ovom izletu i uživajte u magičnoj ljepoti koju pružaju jezera, slapovi i prekrasna okolina nacionalnog parka Plitvice.

 KANU SAFARI
Cjelodnevni izlet

Ugodna vožnja kroz predivnu panoramu Gorskog Kotra dovodi nas do rijeke Kupe. Djevičanska priroda i ekološki zaštićena rijeka početna je točka našeg kanu safarija na kojoj nas čeka iskusni kanuist da nam preda instrukcije prije nego započnemo naš 10-kilometarski spust niz čistu zelenu riječnu vodu. Gastronomske specijalitete te regije iskusiti ćete na pauzi za ručak. Poslije ručka, nastavljamo niz Kupu do završetka ove riječne avanture.

 ISTRA TOUR
Cjelodnevni izlet

Istra, najveći hrvatski poluotok, zaokupiti će vašu pažnju ne samo svojom obalom već i dražesnim i raznolikim kopnenim dijelom. Pridružite nam se na izletu kroz predivna zelena brda i brojne vinograde. Istra je također prepuna kulturno-povijesnim spomenicima. Vidjeti ćete srednjevjekovne gradiće okružene bedemima, situirane na slikovitim brežuljcima nudeći predivan pogled na okolne doline, ravnice i brda. Vidjeti ćemo Poreč, Rovinj i Pulu sa svojom antiknom Arenom. Ručamo u tradicionalnom istarskom restoranu.

 BRIJUNI
Cjelodnevni izlet

Brijunski arhipelag pokriva grupu od 14 otoka i otočića iznimne ljepote, te je također poznat po arheološkim nalazištima. Brijuni su dobili status nacionalnog parka 1984. godine. Na ovom izletu posjetiti ćete Veli Brijun, najveće otoke archipelaga. Četverosatna vožnja na turističkom vlaku odvest će vas do safari parka gdje žive raznolike egzotične životinje. Naš će vam stručni vodič također pokazati ostatke Bizantinske utvrde iz 2. stoljeća p.n.e., kao i Rimsku ljetnu rezidenciju iz 1. stoljeća n.e. Posjet foto izložbi "Tito na Brijunima". Zatim ćete posjetiti Arheološki Muzej i Crkvu Sv. Germaina iz petnaestog stoljeća.

POSTOJNSKA JAMA
Poludnevni izlet

Ovo je izlet za sve ljubitelje prirode. Nakon ugodne vožnje dolazimo u maleno mjesto Postojna, gdje se mogu vidjeti najpoznatije i najljepše špilje u Evropi. Špilje su dugačke 22 km, kroz koje će nas provesti električni vlak, nakon kojeg ćemo šetati dva kilometra kroz najljepši dio špilje. Razgledavanje Postojnske jame traje oko 90 minuta, pa nam ostaje vremena za ručak i kupnju suvenira.

 VENECIJA
Cjelodnevni izlet

Ugodno krstarenje (ca. 2 sata i 15 min.) vodi vas do jednog od najljepših i najromantičnijih svjetskih gradova - Veneciju, grad koji morate vidjeti da bi povjerovali. Na brodu će vam vodič prenijeti osnovne informacije o današnjem izletu. Nakon dolaska u Veneciju doći ćemo do Trga Sv. Marka, preko Akademskog mosta, gdje ćemo vidjeti mnoge druge kako se dive gradskoj renesansnoj arhitekturi i povjesnim građevinama, od kojih svaka ima svoju priču. Imamo vremena na raspolaganju da istražimo ovaj legendarni grad, tempom koji si sami odredimo, prije isplovljavanja u 17,30 sati.